sdfsefsdfsdf

Events

Upcoming Events

Upcoming | Archive: 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013
 • Wed
  07
  Dec
  2022

  DMA-Jazz Fest - Nominated for Best Vocal album 2022

  Aarhus

  Danish Music Award Jazz has nominated my and Povl Kristians album Life In Life for best vocal album of 2022

  !!! Very exciting !!!

 • Sun
  12
  Feb
  2023

  Concert IMMUN - Peter Bruun/Kirstine Lindemann/Randi Pontoppidan

  21:00

  KoncertKirken

  Anmeldelse fra 

  KLUB PRIMI, KØBENHAVN, 22. FEBRUAR 2022

  ….Efter en tur i baren gik næste trio, IMMUN, på scenen; og det var et markant stemningsskift fra den forgående koncerts næsten ildevarslende stemning. Lige fra første slag på kanten af bækkenet var det en legende dans mellem Pontoppidan, Bruun og Lindemann, der gik på tværs af vores ellers indgroet rytmesans. Ligesom Bruun indledte koncerten, så lagde han bunden med sin evne til at guide lytteren i pauserne mellem hans slag, der fremhæver Pontoppidan og Lindemann. Og Pontoppidan har et omfattende repertoire at byde ind med fra emulering af vinden, udsnit af monologer til klassiske melodier – og det før hun tager mixeren og effekterne i brug. Hendes stemmeteknik er et vidunder, der kan få ellers fragmenterede melodier til at flyde organisk i samspil med Bruun og Lindemann.

  Bas fløjten er et specielt instrument. Selve konstruktionen er imponerende at se på, men det er især måden Lindemann spiller på den, da det kræver, at hendes hoved er helt tæt på. Det giver en intimitet til de dybe lyde og hendes rytmiske vejrtrækning, som hun vekslede i mellem. Men halvvejs igennem slap hun mundstykket og lagde en anden stemme til Pontoppidan, der skiftede mellem halvtone intervaller fulde af svingninger og mere harmoniske klange. Alt imens Bruun langsomt åbnede mere op, og til sidst endte i en solo, indtil de igen påbegyndte dansen alle tre.

  De spillede i 40 minutter, så det blev til et ekstranummer, og da Morten prøvede at introducere dem, blev han tysset på af publikum, så vi kunne høre mere. Og de 10 minutter fungerede som ethvert ekstranummer burde: opløftende, viderebyggende og efterlod os hungrende for mere.

  Gennem hele koncerten udviste musikerne en næsten telepatisk kommunikation, der gav en indforståethed for hinandens stemmer, der næsten føltes koreograferet: En mesterlære i at lytte.

  Tekst: Marcus Behrens
  Foto: Lars H. Knudsen

 • Sat
  25
  Feb
  2023

  Release Concert Damkapellet

  20:00

  KoncertKirken

 • Fri
  30
  Jun
  2023

  Solo concert, Randi Pontoppidan - Postponed

  The date is still unsure 🙂

  Roulette, NYC

  http://roulette.org/

BDDDDD